Thailand

Thailand, "Smilets Land og Østens Perle",
er et af de mest spændende lande i det fjerne Østen.

Her mødes Øst og Vest, men den oprindelige kultur og livsform er bevaret, selvom de vestlige værdier har vundet indpas. Thailand er derfor et af de mest populære feriemål i Sydøstasien.

Thailænderne er et utroligt smilende og venligt folk, der byder Jer velkommen med oprigtig varme og overvældende gæstfrihed, og det er ikke uden grund at Thailand bliver kaldt smilets land.

Har I en drøm om at opleve Østens mystik, er Thailand det perfekte udgangspunkt. Thailand har alle ingredienserne til en spændende rejse, et dejligt klima året rundt med mange solskinstimer, lange hvide sandstrande, klart blåt hav, svajende palmer og en frodig natur. Det perfekte paradis for en romantisk rejse med den I elsker.

Thailand har meget at tilbyde turister udover den Østlige kultur. Der er tropiske palmestrande med alle former for vandsport og afslapning, eller I kan ride på elefantryg gennem regnskoven og nyde den frodige og smukke natur, opleve brusende floder, regnskovklædte bjerge, junglens rige dyreliv, orkidéer og andre eksotiske planter.

Thailand er også enorme tempelkomplekser, stolte traditioner og et spændende køkken, som vinder indpas flere steder i den vestlige verden.
Indkøb er også noget af det, der kan friste, og udbuddet er stort, og billigt efter dansk målestok. Eksempelvis kan nævnes Thai-silke, ædelstene, bronze og sølvvarer samt tøj m.m.
Mange kan ikke undvære Østens eksotiske juvel, og vender gang på gang tilbage efter nye positive oplevelser og indtryk.

Vores hoteller ligger i smukke omgivelsere og har en charmerende atmosfære, nogle er luksuriøse, andre er intime og romantiske.