Det thailandske køkken

Chili, koriander, citrongræs, hvidløg, ingefær, kokosmælk, kaffir blade, lime, basilikum, mynte, tamarine, soya og fiskesovs dufter i køkkenet, når man laver thailandsk mad. Typisk for et thailandsk måltid er, at det består af flere forskellige retter.

Mange thailandske retter spises både som morgenmad, frokost eller middag. Supper, fisk, skaldyr, kylling og andre typer af kød med masser af grøntsager, nudler og jasminris som tilbehør. Visse retter er meget stærkt krydrede, mens andre er milde eller sur/søde.

Flotte anretninger med fint udskårene dekorationer kendetegner også det thailandske køkken. Det siges at man bliver lykkelig af at spise thai-mad, eftersom den gode smag giver Jer velbehag, ikke blot under måltidet, men også længe efter den sidste mundfuld.

Thailands køkken er forrygende farverigt og sundt. Og så er det i mange tilfælde let at lave hjemme hos Jer selv. Vores hoteller tilbyder kokkeskole, hvor man lærer grundlæggende begreber indenfor thaiernes spise- og madvaner.