Thailands Templer & Snoede Floder

15 dage / 12 nætter - Rundrejse med dansk rejseleder & badeferie.

Thailand Rundrejse Banner

Rundrejsen koster fra kun 15.995,- kr. pr. person.

Vi har efterhånden haft rigtig mange danskere med på vores populære rundrejse "Thailands Mystik & Landlige Idyl". Denne succes har vi fulgt op på, og tilbyder et super alternativ af samme høje kvalitet og med nye spændende aktiviteter, oplevelser og områder, som vil imponere både førstegangsrejsende og gengangere til Thailand.

I tæt samarbejde med vores erfarne Thailands-eksperter, Michael Schulz og Morten Djørby, har vi sammensat en unik rundrejse fra Bangkok til Ayutthaya og videre til Kanchanaburi-provinsen i det vestlige Thailand langs den burmesiske grænse. Gennem hele programmet fokuseres på indhold, kvalitet og enestående oplevelser, hvor I kommer meget tæt på Thailands kultur og befolkning.

På turen vil der være masser af vidunderlig natur - floder, vandfald, skove - samt smukke templer og historiske attraktioner. Programmet indeholder naturligvis også de store klassikere, og herudover er rejsen sprængfyldt med nye områder og spændende detaljer, der også gør den interessant for Jer, der har besøgt landet flere gange før.

Vi bruger kun meget erfarne og dygtige guider, gode busser og bor på nøje udvalgte hoteller.

Pogram kort for Thailands Templer & Snoede Floder:
2 nætter Bangkok på Grand China Hotel - 1 nat Ayutthaya på Krungsri River Hotel - 2 nætter Kanchanaburi (Sai Yok) på Wang Nok Kaew Hotel - 2 nætter Sangklaburi (Kanchanaburi) på Ponnatee Resort - 1 nat Kanchanaburi (Kwai Yai) på Pung Waan Resort & Spa - 4 nætter i Hua Hin på Anantara Hua Hin Resort & Spa.

Se hele programmet for Thailands Templer & Snoede floder og priserne her

For vinteren 2013/14 har vi 5 afgange, direkt med SAS, på følgende afrejse- og hjemkomstdatoer:
Rejsedage i 2013: 22/11-06/12 * 13/12-27/12 Rejsedage i 2014: 10/01-24/01 * 07/02-21/02 * 28/02-14/03

Se også vores rundrejse Thailands Mystik & Landlig Idyl