Langtidsferie i Hua Hin

27 nætter på Oriental Beach Pearl i privat villa & fly med Thai Airways.

Thailand Rundrejse Banner

Denne fantastiske pakke er tiltænkt Jer som ønsker en pause fra den danske vinter og sammen med ligesindede ønsker at nyde en måned i smukke omgivelser med gode aktivitetsmuligheder og dansk repræsentation på stedet. En unik grupperejse med et væld af services, inkluderet i prisen.

For Jer der ønsker fredelige omgivelser, tæt på vand og mulighed for selv at lave mad under ordentlige forhold, tilbyder vi Oriental Beach Pearl, et 4 stjernet resort, ejet af danskere og med dansk personale.

Prisen er attraktiv, flyrejsen er i samarbejde med Thai Airways og lokalt har vi allieret os med gode samarbejdspartnere.

Prisen for afgangen d. 21/4 til d. 20/5 er kun 12.990 kr. pr. person

1. afgang: d.15. februar – d. 16. marts   2. afgang: d. 21. april – d. 20 maj. Se hele brochuren - klik her

Faste afgange med gruppe

De fleste dage er programmet frit, så der er rig mulighed for at arrangere udflugter, grillaftener på tagterrassen, petanque-turnering, tennis, kortklub osv. med øvrige deltagere, som man svinger godt med. Tilkøber I udflugtspakken vil der yderligere være indlagt faste oplevelser, så I som gruppe får nogle fælles oplevelser at glæde Jer til og mindes.

Danskejet resort og med dansk personale

Oriental Beach Pearl et et 4 stjernet resort ejet af 4 danskere, der arbejder på resortet. De har været med til at sammensætte turene og vil stå til rådighed med gode tips, hjælp til at løse eventuelle problemer og sikre trygge rammer for ferien – også for de deltagere, som måske ikke er så gode til engelsk.

Gode faciliteter og mange aktivitesmuligheder

OBPs villaer har de bekvemmeligheder, som vi er vant til fra Danmark: Fuldtudstyrede danskdesignede Kvik-køkkener, fladskærms-tv med internationale kanaler, rummelige sove- og badeværelser samt stort køkken-alrum. Dertil en stor privat tagterrasse med grill, spisebordsarrangement, liggestole og jacuzzi med udsigt over det bjergrige område.

Rejser I sammen med nabo- eller venneparret, kan I spare lidt penge ved at bo i 2-bedroom Executive Villa med fælles køkken-alrum og tagterasse. Til begge soveværelser hører privat badeværelse.

Af faciliteter på resortet kan nævnes: Stort poolområde med poolbar – faktisk har resortet thailands største saltvandspool på hele 2800 m2; restaurant med internationale og thailandske retter; fitnessrum; poolbord; petanquebane; golf chipping/putting green; tennisbane; cykel- og scooterudlejning; thai massage; diverse brætspil og bøger; og shuttlebus (afgår kl. 10.00, 15.30 og 20.00 fra OBP mod betaling) til det lokale supermarked i Pranburi (15km) og Hua Hin by (30+ km). Dertil er der gratis trådløst internet på resortet.

Oriental Beach Pearl - 265 Moo Baan Nong Kaew - Nhiaw Sam Roi Yod - Sub district 77120
Prachuab Kiri Khan, Thailand - Phone: +66 (0)88 4538710

Måltider

Morgenmad er inkluderet i pakken. I OBPs restaurant kan I købe frokost og aftensmad på de dage, hvor I ikke selv har lyst til at kokkerere. Derudover er der et par alternative restaurantmuligheder inden for en kilometers afstand af resortet.

Skræddersyet udflugtspakke med dansk repræsentant

Udflugtspakken er sammensat med det formål at give Jer et godt indblik i, hvad området har at byde på kulturelt, historisk og naturmæssigt, og hvordan hverdagslivet leves. En af OBPs danske medarbejdere tager med på udflugterne for at supplere med info, evt. oversætte og i det hele tage sikre, at alt går, som det skal.

Beliggenhed

OBP ligger ikke i Hua Hin by, men godt 30 km syd for byen. Derfor kan man ikke gå ud fra resortet og finde et stort udvalg af shopping- og restaurantmuligheder. Den lokale strand er i gå- eller cykelafstand fra OBP (ca. 650 m) og her er der et lille lokalt udvalg af småbutikker og restauranter.

Ellers er der mulighed for at udnytte de fuldtudstyrede køkkener og grillen på tagterrassen. Der er et stort køleskab m. fryser i alle køkkener til opbevaring af mad. Indkøb kan foretages i Pranburi (15 km), hvor der ligger et Tesco Lotus-supermarked eller Hua Hin, hvor der hver dag 3 gange dagligt afgår shuttlebus.
OBP har også en lille kiosk, hvor der kan købes snacks, drikkevarer, daglige fornødenheder og fx en komplet BBQ-kurv til tagterassegrillen.

Transport

OBPs shuttlebus afgår 3 gange dagligt fra OBP til Pranburi og Hua Hin og retur. Der er afgang formiddag, eftermiddag og aften. Pris pr. person pr. vej for at benytte shuttlebussen er THB 150 (knap 30 kr.). Hvis gæsterne ønsker transport  på andre tidspunkter vil OBPs personale være behjælpelige med at skaffe en taxa.
Det koster ca. THB 700 (knap 140 kr.) pr. vej (pr. taxa) til Hua Hin.

Prisen inkluder

 • Fly København - Bangkok  med Thai Airways
 • 27 nætter på Oriental Beach Pearl **** i privat villa inkl. morgenmad
 • Retur transport mellem Bangkok lufthavn og hotellet inkl. dansk guide
 • Thailandsk simkort inkl. lidt at ringe hjem for (ca. 50 kr.)
 • Velkomstmiddag inkl. introduktionsmøde (ekskl. drikkevarer)
 • Afskedsmiddag (ekskl. drikkevarer)
 • Dansk repræsentation og kontaktnummer under hele opholdet
 • Gratis trådløs internet på OBP
 • Gratis brug af følgende faciliteter: Pool, fitnessrum, tennisbane, poolbord, petanque, golf chipping/putting green m.m.
 • Ugentligt skift af sengelinned og rengøring af villa
 • Skift af håndklæder når I ønsker dette
 • Som noget ganske unikt er forbrug (el, vand, varme) inkluderet i prisen

Prisen inkluderer ikke

 • Drikkevand (kan købes i OBPs kiosk)
 • Valgfri udflugter og udflugtspakke
 • Afbestillings- og rejseforsikring
 • Drikkepenge til lokalguider (ved tilkøb af udflugter) og chauffør

Følgende kan tilkøbes

 • Udflugtspakke med 4 udflugter inkl. dansk repræsentant (som beskrevet i brochuren), tilkøbes hjemmefra
 • Øvrige udflugter (Spørg i receptionen. Der er masser af muligheder)
 • Shuttlebus til Pranburi (indkøbscenter) og Hua Hin (ca. kr. 30,- pr. vej)
 • Tøjvask (ca. kr. 16,- pr. kg)
 • Leje af cykler og scooter (hhv. ca. kr. 30,- og kr. 60,-/dag)
 • Thai massage (fra kr. 75,- /time)

Turen afgår ved minimum 10 personer – Maksimum antal deltagere er 28 personer.