Sunset Park Resort & Spa
Sunset Park er et 4 stjernet resort beliggende i Sattahip i den østlige del af Thailand, ca. 2 timers kørsel fra lufthavnen i Bangkok.

På Sunset Park har man på fornemmeste vis kombineret Thai arkitektur med uformel luksus. Stedets mere end 50 ”hytter” er beliggende i en stor, gammel og frodig skov, direkte ned til havet. Der er mere end 200 meter privat strand til stedet. Et tropisk paradis for naturelskere.

Sunset Park har 2 store pools med udsigt over havet og tilstødende Jacuzzi pool, separat børne pool, sauna, fitness rum, pool og strandbar, stor restaurant med udsigt over havet og børnelegeplads.

Feriestedet rummer også mulighed for valuta veksling, vaskeri, Internet og fax samt transport til Pattaya 3 gange dagligt.

Feriestedet tilbyder mange aktiviteter som f.eks. kursus i Thai mad, mountain bikes, dykkerskole, vandsports aktiviteter som windsurfing og kajak, petanque, golf, tennis m.m. En mere end 200 meter lang kanal løber gennem hele feriestedet og, her er der mulighed for at padle i petong.

Wanatara Spa
Wanatara Spa er det største kursted i den østlige del af Thailand,og stedet tilbyder et stort udvalg af forskellige behandlinger som massage, krops- og skønhedsbehandlinger m.m.

Wanatara Spa er beliggende utroligt smukt midt i skoven med brusende vandfald, damp og boblebade. Et luksuriøst tempel af harmoni for krop og sjæl.

Kurstedet har også en skønhedssalon. Stedet er ikke egnet for børn. Børnene tilbydes Sunset Parks børneprogram som foregår dagligt fra kl. 9.00 til 18.00.

Adresse:
Sunset Park Resort & Spa
99/19 Sunset Beach Soi Najomtien 48 K.m. 161.5 Sukumvit Rd.
Nachomtien Sattahip Chonburi THAILAND
Tel. +66(0) 3823-5565
Fax. +66(0) 3823-5570
www.sunsetpark.co.th