Aiyapura Resort & Spa
Aiyapura er et 5 stjernet ressort beliggende i Thailands Golf på tropeøen Koh Chang ca. 5 timers kørsel fra lufthavnen i Bangkok.

Aiyapura ligger ved Klong Son bugten. De thailandske villaer og suiter er alle smukt belligende med en fantastisk panoramaudsigt over bugten, og omgivet af tropiske haver.

Aiyapura er luksus i højeste klasse og for jer der ønsker forkælelse i særklasse.

Aiyapura har en stor 30 meter bladformet pool med udsigt over bugten og havet, jacuzzi, boblebad, fitnessrum, poolbar, havecafé, terrassebar og 2 store restauranter.

På stedet er der mulighed for valuta veksling, vaskeri, Internet & fax, bibliotek og dvd udlån, bil og scooter udlejning, strandmassage samt fri bus til White Sand Beach 3 gange dagligt.

Feriestedet tilbyder mange aktiviteter som f.eks. kursus i Thai mad, yoga og meditation, mountain bikes, vandsports aktiviteter som dykkerskole, windsurfing, kajak, catamaran, vandski, fisketure m.m.

Aiya Spa
Lidt tilbagetrukket i den tropiske have ligger Aiya Spa, som er Koh Changs største spa. Deres smukke pavillon er udsmykket i traditionel thailandsk stil og giver Jer fornemmelsen af regnskov.

De tilbyder en bred vifte af eksotiske behandlinger og forkælelse til krop og sjæl. Lige fra traditionel massage til unikke kropskure. Men også blot afslapning og foryngende terapi. Undlad ikke at forkæle Jeres krop og sjæl ved dette luksuriøse kursted.

Adresse:
Aiyapura Resort & Spa
29 Moo 3, Chang Island District
Trad 23170, Thailand
Tel: (66 39) 555 111-5
Fax: (66 39) 555 118
www.aiyapura.com